Sunday, February 11, 2007

Liberala SDU:are trötta på Funebo

De tokliberala krafterna i SDU som skriver på samlingssidan "SD-blogg" må sakna en nationalistisk övertydgelse samt kunskap om vad som hänt och inte hänt (eller till och med vad som händer idag ibland). Trots dessa brister är det tydligt att även de har svårt att visa någon förståelse för Tommy Funebos lögner och bitterhet på hans tycka-illa-om-SD-blogg. Man har presenterat ett eget inlägg i ämnet Funebo:

http://sdblogg.se/archives/inrikes/186

Funebo har givetvis författat ihop ett tämligen fantasifullt svar på detta, vi får om DNA tar sig kraft och tid att besvara detta - just nu låter Funebo oss jobba ganska hårt.

4 comments:

Anonymous said...

Jo du han trodde säkert att knattarna skulle ta tillbaka honom. Han sprang och fjäskade för vissa i stockholm men till ingen nytta. Även vissa i Skåne trodde han nog skulle förlåta honom men tji fick han. De skrattade nog gott när han skickade mail till vissa i riks att han var villig att hjälpa SD. Alla dörrar slog igen i ansiktet på honom!!!

Anonymous said...

Var inte så säker på det.
Han kan nog vara aktuell för SD. En del liberala inom främst SDU kan nog tänka sig honom tillbaka. som en motvikt till bunkerfraktionen, vilken växt sig starkare den senaste tiden. I norra delen har trenden vänt vilket inte är förvånatsvärt med tanke på det minimala stödet de fått av riks. Mitten av Sverige har också dragit sig på den senaste tiden emot en hårdare nationell linje på tvärs med SDUs liberala invandringspolitik. Även södra delarna har genom riks utmanövrering av det gamla gardet i syd fått många att kräva en uppstramning av partiet. Så tecknen börjar synas på en hårdare linje inom SD. Västsverige har genom Jansson och hans allierade fått påtaligt inflytande över partiet efter valet. Så man ska nog inte räkna ut Funebo än. Visserligen kan han bli spiken i kistan för de liberala krafterna inom SD. Så vem som tjänar på hans eventuella comeback återstår ännu att se.

DNA said...

Det vore väl ett nytt världsrekord i dåligt omdöme att släppa in en kriminell nolla i partiet igen. Men då han faktiskt aldrig har tillfört speciellt mycket så har vi svårt att se det hända.

Och skulle det bli så skulle skiljsmässan snart komma, vissa personer går helt enkelt inte ihop med andra människor.

Anonymous said...

Jo men dåligt omdöme har ju förekommit förr i SD. Det enda fördelen med den saken vore ju att tokliberalerna också dras med ut ur partiet. Kanske Funebo kan samla dem i en ny liten sekt. Funeboismen har man ju hört talas om förut. De kommer nog långt!!