Sunday, February 4, 2007

3 feb 2007: Funebos multipla personligheter

Det har länge spekulerats i om det inte är Tommy Funebo själv som skriver mågna av inläggen på hans SD-blogg under andra namn. Efter att DNA titttat till dessa uppgifter så kan vi nu bekräfta att detta är sant. Funebo använder olika alias för att tala med och berömma sig själv. Men det är inte nog med det, han undertecknar också inlägg där använder privatpersoners namn, givetvis utan tillstånd. Det är uppenbart att detta sker för att Funebo vill ge intryck av att av att vara intressant för större politiska personligheter än sig själv.

Till all den brottslighet Tommy Funebo gjort sig skyldig till kan man således nu lägga till urkundsförfalskning.

12 comments:

Anonymous said...

Undra bara vad som skulle få honom att sluta? Det är väl bara om hans tomma liv skulle få en mening, inte så stor chans alltså. Men saken är den att hans vrede emot vissa personer håller på att förstöra SÅ mycket. Folk kan inte vara trygga för man vet inte vad han hittar på.

Anonymous said...

vilka kan inte vara trygga menar du?

Anonymous said...

Jag syftar på de han förtalar och hotar givetvis.

Anonymous said...

vilka har han hotat?

Om någon hotar så polisanmäler man väl istället för att starta hat blogg?

Anonymous said...

Dett är varken en blogg jag driver och det är inte heller något "hat" i den, bara enkel fakta om en människa som ofta ljuger , hotar och förtalar.

DNA said...

Inga mer tramsinlägg av Funebos multipla personligheter tack, de kommer bara att tas bort ändå, du har säkert något bättre att göra med all din fritid iom att du inte kan få ett jobb.

Anonymous said...

Intressant om det skulle stämma att Fuenbo själv sitter och plitar ner kommentarer för att på så sätt framställa sin blogg som mer intressant och välbesökt.

En liten fråga bara; hur har DNA kommit fram till att det är just Funebo själv som sitter och skriver en del av kommentarerna? Finns det konkreta bevis på detta?

Anonymous said...

tommy funebo gör livet obehagligt för folk. tar reda på saker om dom å anväder det emot dem. det kan vara något om deras föräldrar, syskon, övrig släkt och vänner. han drar sig inte för någonting och verkar inte ha några spärrar. han får sin medhjälpare att ringa till folk och skrämma upp dem. eller så kan han tipsa motståndare å media. det gjorde han även flitigt under sin tid i sd.

vem vet. tommy kanske tar kontakt med just din arbetsgivare och svartmålar dig eller berättar att du tillhör sd. det finns inga gränser som han inte kan gå över.

Anonymous said...

Det är så uppenbart att Funebo har multipla personligheter eftersom man känner igen rytmen i hans skriverier. Han springer troligtvis runt i sin lilla håla och byter personligheter som han sedan låtsas att de är olika människor fast de bara existerar i hanses rymliga huvud. Han retar sig även på fiska romer som han anser inkräktar på hans plats på badhuset i Uppsala där de enligt Funebo slänger kläder runt sig i omklädningsrummet,Han har nog fördommar mot romer också tydligen.Det bor nog en liten rasist i Funebos huvud också. Denna lilla tragiska människa är så bitter och hatisk, man kan enbart tycka synd om honom. Kanske en psykologisk behandling kunde dämpa hans problem? Hoppas han tillfrisknar snart.

Anonymous said...

anonym: det var det mest korkade jag läst sedan tommy funebo skrev något på sin blogg. att mena att funebo inte hotar, förföljer, trakasserar och gör livet surt för personer han inte gillar. men han nöjer sig inte med det. han kan även ge sig på deras nära och kära. tommy funebo har inga spärrar och kan göra vad som helst emot dom personer som han inte gillar. tro inte att det han gör på sin blogg är det enda! det är bara en liten del. han borde se till att skaffa sig ett liv.

Anonymous said...

nu skriver funebo att windeskog har tagit hela 11 poäng förra terminen. Kan det stämma?

Jimmy S. Windeskog said...

Inte heller detta stämmer, och lögnerna om att jag skulle varit med i PiratPartiet eller att jag studerade i Borlänge stämmer inte det heller.

Funebo har således lika mycket fel som vanligt, 3 fel av 3 möjliga - imponerande att han fick mitt namn riktigt i alla fall!