Sunday, February 25, 2007

En pressad Funebo

Tommy Funebo har inte gillat Objektiv Funeboblogg, det är ett faktum ingen behöver betvivla. Från sin blogg har han censurerat allt som har haft med denna blogg att göra, länkar och frågor. Inte på något sätt har han ens försökt att förklara bort vad vi skrivit - bara för att han inte kan det, vi avslöjar när han ljuger.

Vårt arbete har visat sig lyckat minst sagt. Den viktigaste frågan för Funebo tycks just nu inte vara att ljuga om SD och SD:are. Det viktigaste i hans sinnesbild tycks nu vara att fundera om den politiska galningen och religösa extremisten Lewi Pethrus hade röstat på SD eller inte om han levt idag.

Bra Tommy, håll dig till sådant. Det är du själv som bestämmer hur lite eller mycket Objektiv Funeboblogg skriver!

4 comments:

Anonymous said...

ja den mannen har inte alla hästarna i hagen. Ganska dumt att undra vilket parti Lewi Petrus skulle röstat på när han bildade KD. Den mentala härdsmältan närmar sig snabbt för denna grabben. Hans gissningar om SD blir bara vildare och vildare. Kanske han fått för många vinslattar till livs. Eller så blev hans låtsastjej för krävande.

Anonymous said...

Jo, det kan ju vara svårt att hålla ihop förhållanden.

Anonymous said...

Ser att Funebo på wikipedia kämpar med näbbar och klor för att sidan om honom (http://sv.wikipedia.org/wiki/Tommy_Funebo) inte skall länka till denna blogg.

Bra killar (?), ni verkar ha gjort honom riktigt skakis!!!!

Anonymous said...

Han får smaka på egen medicin.
Bra jobbat.