Thursday, February 22, 2007

Funebos pseudonym Erik Björk: 1

Objektiv Funeboblogg har redan visat att han använde sig av falska namn och pseudonymer redan innan han tvingades ut hur SD. Mer förvånande är förmodligen att Funebo också ljög och motarbetade SD flera år innan deras tålamod tröt. I slutet av 2002 hörde Funebo av sig till flera av SD:s lokalavdelningar under namnet "Erik Björk" och påstod att han var en ung och nyfiken SD:are som ville engagera sig lokalt. Det som gjorde att denna "Erik Björk" var tveksam var dock, enligt hans hotmailbrev, att han visste att många SD:are använde lokala partistödet till privata utgifter, samt att han kände sig fysiskt rädd för personer i SD:s partistyrelse.

Även om alla inte då visste att "Erik Björk" i själva verket var SD:s "partiorganisatör" Tommy Funebo så var de så uppenbart att de var billiga provokationer att hotmailbreven från Uppsala hamnade i skräplådan hos de drabbade företrädarna. SD:arna hade dock inte sett det sista brevet från hotmailadressen erikbjork72@hotmail.com.

Enligt källor som vi dock inte kunnat få bekräftade var det denna "Erik Björk" som i början av 2002 i media spred ut den falska uppgiften att Sten Andersson inte var medlem i SD - vilket blev en riksnyhet. Vi kan dock notera att denna uppgift dök upp i media samtidigt som Funebo hade ett av sina berömda vredesutbrott.

8 comments:

Anonymous said...

Nu fattar man ju varför Funebo måste censurera alla länkar från hans sida till denna.

Anonymous said...

Spelar ingen roll. Media har redan hittat hit. Det är bara en tidsfråga innan Funebo kommer exponeras och då kommer han inte tycka att det är så kul att blogga längre. Expo har ju redan tagit sin hand från honom.

Anonymous said...

Att han haft mycket fuffens för sig vet nog de flesta. men alla hans illdåd blir avslöjade till slut. Så var det också när han stödde förintelseförnekaren i Kristinehamn. Den mannen har förått många som han inbillat att de var hans vänner. han stack verkligen kniven i ryggen på den gubben.

Anonymous said...

Har alltid trott att spektaklet Funebo är en desillusionerad krake men troligen är karlen föremål för en snabb lobotomi.

Anonymous said...

Han blev ordentligt förd bakom ljuset när det gällde den nationella riktningen på SD. Han trodde att tokliberalerna hade fått bestämma men så visade det sig att SDs politik fortfarande är samma som förut. Ett klart mentalfall.

Anonymous said...

Han skickade runt kopier på Kristinehamnarns antisemetitiska brev som han fått tag i på regeringskansliet samtidigt som han låtsades vilja hjälpa Kristinehamnaren att inte breven skulle bli kända. SD riks uteslöt kristinehamnaren tack vare förrädaren i uppsala. Så mycket var hans vänskap värd.

DNA said...

Funebos försvar av att Göran Hagberg förnekade förintelsen kommer att behandlas mer intimt längre fram. Tro oss, det innehåller många godbitar.

Anonymous said...

Kan tänka mig det. Ser fram emot flera avslöjanden.