Thursday, February 8, 2007

08 feb 2007: En allt mer förvirrad Funebo medger lögner

Knappt hann DNA och Objektiv Funeboblogg konstatera att Funebo var fullständigt okunnig om var ifrån arkivbilderna i tv4:s dokumentär om SD verkligen kom ifrån - sedan bytte Funebo fot igen. I sitt inlägg från 7 februari skrev han att han aldrig sett bilderna förut och att han trodde att dessa skulle ha kastats från partikansliet (vid en tid då inget viktigt material alls slängdes). Vi som skriver denna blogg trodde att alla Funebos fel om dessa bilder grundade sig i okunskap - idag, 8 februari, motsäger Funebo själv detta och säger öppet att han ljög.

Han kände visst till dessa bilder och hade sett dem flera gånger (även om det också framgår att han inte alltid visste vad bilderna föreställde). Detta visar att även vi kan vara lite väl naiva vad det gäller Tommy Funebo och hans förhållande till sitt egen mytomani. I dag satte han oss på pottan riktigt - han visade på hans blogg att hans lögner och medvetna förtal av SD går till och med längre än vad vi kunnat tro. Funebo var inte alls okunnig om dessa bilder - han ljög om att han inte sett dessa bilder tidigare, att de inte funnits på partikansliet och att han inte visste från vilka möten de var!

Att Funebo även denna gång ljög medvetet och inte svävade i okunskap meddelar han själv, inte utan en stor del stolthet i texten.

2 comments:

Anonymous said...

Men seriöst, varför? Nu när denna blogg finns kan han ju knappast tro att han kommer undan med sina lögner om SD längre?

Anonymous said...

Allt detta passar väl in i hans sjukdomsbild?

Annars verkar han även använda ett knep som han kopierat från Expo nämligen att han källhänvisar till sig själv.
Väldigt seriöst!!