Friday, January 26, 2007

25 jan 2007: Fler lögner om Windeskog av Funebo

Vår förhoppning att Funebo skulle skärpa sig med sina lögner om SD och människor kring partiet och istället ägna sig till seriös historieskrivning kom snart på skam. I torsdags återupprepade han lögnen om att Jimmy Windeskog skulle ha lämnat Nationaldemokraterna med dessa ord på sin blogg "Krossa Piratpartiet (efter att ha blivit tillsagd på sin SD-blogg så ser det ut som han inte vill ta upp ämnet där fler gånger):

"Det märks att gossen lämnade Nd (sic!) vid årsskiftet."


Det visar sig svårt att lära en gammal hund att sitta. Funebos lögner ter sig allt mer som ett utslag av något han inte kan eller vill kontrollera själv. Det ser alltså ut som att det blir fortsatt mycket att göra för kollektivet DNA.

5 comments:

Anonymous said...

Ser det positivt, han är ju rolig i alla fall!!!!!

Anonymous said...

Varför denna fokusering på Windeskog??! Vi vill ju se Fjunebos sanningsförvanskningsblogg avslöjad. Inte läsa om oviktiga personer som Windeskog!

DNA said...

Lille tjejen. Just nu verkar det vara Windeskog som (igen) är i Funebos centrum. Vi avslöjar lögnerna, men det är Funebo själv som presenterar dem.

Vill du då att Funebo skall bredda sig lite så uppmuntar vi dig att skriva det till honom.

(och då har vi redan under denna vecka varit snälla och inte tagit med alla Funebos lögner om Windeskog, just för att detta inte är en Windeskogblogg).

Jorma said...

Nu ligger denna blogg ibland mina länkar! Tummen upp!!
Mvh Jorma

DNA said...

Trevligt.

Trevligt också att Funebo måste censurera en länk från sin sida hit, och att han inte ens vågar kommentera att flera av hans lögner avslöjats här.

Stackars Tommy, denna sida kommer att ge honom mycket magont i framtiden tippar vi på!