Tuesday, February 12, 2008

12 februari 2008: Ständigt vår avundsjuka Tommy

DNA har som sagt varit så pass framgångsrika i att avslöja Tommy Funebos lögner om SD och nationalister på nätet, så framgångsrika att vi tvingat honom stänga ner alla sina fulbloggar/förtalsbloggar utom en. Kvar har han sitt flaggskepp, "SD - Odens Hundar". Det är blivit ett tillhåll för nationalliberaler, springpojkar i SSU och en och annan utmobbad SD:are. Till och med där har han dock på sistone aktat sig väldigt noga för att fara med allt för mycket osanning om SD - väl medveten om att DNA fortfarande har ögon på honom.

12 feb så kunde dock inte Tommy Funebo bita sig i tungan längre. DNA-sympatisören känner väl till hans åratal av avundsjuka gente mot SD Stockholms ordförande Johan Rinderheim. I Rinderheim ser tydligt allt det han själv önskar att han vore, men aldrig har levt upp till. Det som fick bägaren att rinna över denna gång var att Rinderheim var huvudansvarig på SD:s så lyckade 20:års fest i lördags. En fest som Funebo har försökt bli inbjuden till under månader - till ingen nytta. I stället var Rinderheim en av festens huvudnummer med ett bejublat tal.

Nu väljer Funebo att komma med några osammanhängande citat från en tidigare kvinnlig SD-fotograf (som Funebo förtalat länge på sina bloggar innan DNA grep in - se tidigare inlägg), en kvinna som genom åren hatat Rinderheim med nästan samma gläd som Funebo. Väl medveten om att påståenderna, som att det på SD:s kansli skulle ha sprayats rasistisk "graffiti" på väggarna, är rena lögner - inte sällan med glimten i ögat publicerar han dem nu. Humor är som sagt något det krävs intelligens för att förstå, allt sådant är bortkastad på SD:s självutnämnde partisekreterare Tommy Funebo.

Lika så tar Funebo upp att det var Johan Rinderheim som var en av de som fick rädda SD:s parti kansli i valrörelsen 2002 efter att Tommy Funebo och Crister Berge tillsammans sett till att ingenting fungerade och att ingen information kom ut från kansliet, bara månader innan valet. Sällan har hans svagheter och oförmåga synts som då och detta kommer Funebo givetvis aldrig att förlåta Rinderheim för. Lögner om partikansliet efter att Tommy Funebo kastades ut ur partikansliet av en ening riksstyrelse 2002 står således som spön i backen.

Lögnerna och avundsjukan till trots, det är svårt att inte le åt Funebos agerande - hans fantasier och oförmåga att inse när hans hat övergår i ren parodi - vi skulle ljuga om vi skulle säga att vi inte var roade över att Tommy åter igen blev så galen i sitt hat att han inte längre kan ansvara för sina egna handlingar. Det är trots allt den Funebo vi lärt oss att älska.

4 comments:

Anonymous said...

Funebo ringer runt till vissa inom SD som han tror han kan påverka eftersom han känt dem under sin tid hos SD. Någon har han snavlat med i uppemot en timme. När han tror att de ger honom viktig information så är det i själva verket så att de lurar Funebo totalt. Vissa spelar till och med in hans samtal. Allt förs vidare till trovärdiga personer som samlar in uppgifter mot Funebo. Surt sa räven.

Anonymous said...

Bloggen "Högerkänga" är under det senaste dygnet utsatt för en kampanj och fungerar endast sporadiskt!

Löser sig inte problemet inom rimlig tid kommer vi till vänsterpackets och muslimslöddrets förtret att lägga över till en egen server i ett land som EJ låter det fria ordet tystas av det politiskt korrekta patrasket och dess fega medlöpare!

Kampen den fortsätter med förhöjd styrka!

Anonymous said...

Bloggen "Högerkänga" förefaller nu ihop med åtskilliga andra regimkritiska bloggar vara definitivt tystade av de poltitiskt korrekta landsförrädarna!

Bojkotta Google!


Tills vidare håller vi till på:
http://hogerkanga2.blogspot.com




"Vinterbadaren"

Unknown said...

Ha ha ha, och du ska sitta och snacka om att bloggen har tömts på innehåll. Sista inlägget för över ett och ett halvt år sedan! =) =) =)

Stor humor!