Friday, November 23, 2007

23 november 2007: Funebo rädds kommande publicering

DNA kommer inom kort att publicera några av de många domar har mot sin person. Detta har vi inte stuckit under stolen med vilket gett att Funebo givetvis insett detta och ser inte fram emot den dagen. Detta är anledningen till att han idag går till en våldsam attack mot DNA på sån hata-SD-blogg. Nu bjuder inte artikeln på speciellt mycket mer än att Funebo inte uppskattar de sanningar DNA presenterar här och han gör några långsökta gissningar om vilka som står bakom DNA. Förutom detta gör Funebo ett av sina hopplösa försök att intala någon att det skulle vara olagligt att avslöja Funebos lögner och brott. Det skall väl till en så misslyckad jurist som honom själv med att komma med sådana lögner om svensk lagstiftning.

I sak har Funebo dock Funebo inget att invända mot vad DNA har publicerat på denna blogg, och anledningen till det är att varenda ord är sant. Det har även Tommy S. Funebo tvingats konstatera gång på gång på gång.

Så glöm inte att besöka oss snart igen för att ta del av ord för ord av Funebos olagliga aktiviteter.

8 comments:

Anonymous said...

You go DNA!!!

Fortsätt pressa den SD-hatande psykopaten!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DNA said...
This comment has been removed by the author.
DNA said...

Funebospam borttaget.

Anonymous said...

Jag hoppas verkligen inte att ni lämnar ut något om Funebos anhöriga och övriga som inte har något mer hatet mot T. Funebo att göra. Gör inte Er själva mer skada än nytta.
I övrigt har jag inget emot att ni blottlägger T. Funebo.

Anonymous said...

Är det nästa år ni ska publicera eller?

Går väldigt trögt med avslöjandena här tycker jag.

Tomma tunnor skramlar mest va?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DNA said...

Funebospam borttaget.

Sedan behöver vare sig Tommy eller vänner oroa sig med att info krig hans kriminella karriär inte kommer - DNA ska ingenstans!