Tuesday, June 26, 2007

10 Juni 2007: Fel igen Tommy

Tommy Funebos okunskap om SD, det parti han älskar att hata och ljuga om, fortsätter. 10 juni skrevs deta och ett av Funebos största hatobjekt, SD Stockholms distriktsordförande och politiska sekreterare Johan Rinderheim;

Enligt Johan Rinderheim, som var aktiv i partiet 1989-1990 fanns t.ex. skrifter
av Per-Albin Hansson med på den försäljningslista man då höll sig med i SD.
Den mer pålästa vet att Rinmderheim först lämnade SD redan 1988 för att återkomma 1997. Vad det gäller skriften av Per-Albin Hansson så såldes den till sena 1994 av partiet.
I samma inlägg skriver Funebo följande förvirrade resonemang:

Visserligen fanns en och annan tidig (sd):are som först varit nazist, men var
fanns idéerna? Partiprogrammet andades inte nationalism förrän 1991, när en hel
del tidigare oanslutna kommit med i SD.
Då SD inte skrev eller ändrade något partiprogram mellan 1989 och 1994 så har vi i DNA inte en aning om vad Funebo försöker säga, vi misstänker att det gäller honom själv också.

6 comments:

Anonymous said...

Det måste vara ett ganska högt snitt med sakfel per inlägg denna Sd-hatare har va?

Anonymous said...

Stämmer det att detta är en av Funbos kompisar som han ville ha på Sds lista i Dalarna 2002?

http://www.expo.se/2007/48_2002.html

DNA said...

Det stämmer. Personen fick inte stå på SD-listor efter 1994, detta tills Tommy Funebo ville ha med honom i styrelser och på listor kring 2002.

Vad Expo inte tar upp i artikeln, på sedvanligt oärligt sätt, att mannen 2003 uteslöts ur SD (förvisso på skäl som Funebo kände till innan han ville ha mannen på höga platser i valet 2002).

Kulturkamp said...

Man kan ju undra varför Tommy Funebo lägger ner sådan tid och energi på sin blogg om Sverigedemokraterna. Själv påstår han att inläggen görs på kafferaster och dylikt, men jag betvivlar starkt att han ägnar så lite tid med sin objektiva SD-blogg...

Anonymous said...

"Kafferaster" från vad? Hans förföljelser av Cecilia Beckroth?

Anonymous said...

Jag hörde att det är Tommy Funebo som ligger bakom eyebitch tråden på FL och att han skriver påhittade saker för att folk ska tro att han är Cecilia Beckroth
http://www.familjeliv.se/Forum-4-51/m22016945.html och att det är han som ligger bakom att den tråden las i Cecilia Beckroth tråden på Flashback.