Thursday, April 12, 2007

Funebo ljuger om SD till Politikerbloggen.se

Sedan journalisten Niklas Svensson fick lämna Expressen efter folkpartiets spiondrama har han försökt synas på andra sätt. Ett har varit som journalist i Sverige I Fokus på Tv 8, eller annat sätt har varit via hemsidan www.politikerbloggen.se.

Viljan att synas har dock lett till att Svensson inte är så noga med var i från ryktena kommer. Därför har han valt att använda sig av mytomanen Tommy Funebo när det gäller uppgifter om Sverigedemokraterna.

Objektiv Funeboblogg kan idag avslöja att det är Funebo som är källan bakom att Svensson dels påstått att det finns pedofiler som företräder SD samt att SD riskerar att stå inför en kupp på det kommande årsmötet.

Båda uppgifterna saknar givetvis grund och är bara ännu ett försök av Funebo att förstöra för SD. Niklas Svensson själv har ännu inte kommenterat varför han valt att använda Funebo som källa.

Edit: Sedan DNA avslöjade att Funebo är Niklas Svenssons källa till hans märkliga påståenden om SD så har Funebo valt en märklig taktik. Under falskt namn ("En som vet" och "Anonym") på Svenssons blogg berömmer han sig själv som källa och på hans egen blogg i hans egen namn - det låter otroligt men det gör han helt ogenerat.
Tommy Funebo tycks vara den enda som vill gratulera honom för dessa lögner om SD. Gud skall vet att vi i SD inte gör det.

4 comments:

Anonymous said...

”Att Sverigedemokraterna ska behandlas som vilket annat parti som helst är exakt vad denna blogg förespråkare (vilket INTE innebär att alla ska tvingas att tycka om SD). Bra sagt av Schlingmann!” Slut på citat.

Funebo utger sig för att vara så nogrann och duktig men på hans senaste inlägg skriver han förespråkare?? Ska nog vara förespråkar. Snacka om att kasta sten i glashus. Kanske det är hans mentala tillstånd som visar sig. Kan man starta en vadslagning om när hans mentala kollaps inträffar?

DNA said...

Intressant är också att Funebo på sin egen blogg skriver att han troor att "lojalisterna" vinner den "strid" han själv har hittat på.
Lojalister är namnet på kretsen av människor kring Mikael Jansson och Johan Rinderheim.

Anonymous said...

I en överhettad hjärna kan vad som helst hända. Han är ett sådant typiskt fall. Vi ser framemot med spänd förväntning flera krystade Funeboinbillningar. Karln har ju ett visst humoristiskt värde.
Alla känner apan...........

Apa i all ära men han är nog mera en smått irriterande blodsugande insekt. BZZZZZZZZZZZ

Anonymous said...

Jag tror inte Niklas Svensson vet om att det är Funebo bakom tipsen om SD. Funebo mailar väl in sina tips från epostadresser som har namn som stämmer överens med kända Sverigedemokrater och Nationaldemokraters namn.