Friday, April 13, 2007

Funebo: "SD bombhotade sig själva"

SD:s mediala framgångar under veckan har fått Tommy Funebo att bli helt blindgalen i sin bitterhet mot Partiet. Objektiv Funeboblogg kunde redan i går avslöja att det är Tommy Funebo som medvetet planerar lögner om SD till den politiska skvallerjournalisten Niklas Svensson med sin sida www.politikerbloggen.se.

Efter att ha blivit uppmärksammad om att Funebo ljuger för att hämnas på SD på detta sätt så skulle man ju kunnat tro att Svensson skulle bli en aning mer selektiv med de fantasier som Funebo mejlar honom. I stället går Svensson åt andra hållet.

Idag påstår alltså Tommy Funebo att det var SD själva som riktade bombhotet Grand Hotell i Saltsjöbaden tidigare i veckan. Varför påstår Fuenbo detta vansinne? Jo, han tycker att det är en mästerlig plan för att få partiledningen arga på, och utesluta, de som är kritiska i Stockholm. Att partiledningen skall tro att det är SD:are i Stockholm som i själva verket planterat lögnen som Funebo gett till Niklas Svensson.

Att Funebo inte en taktiker och tänkare av rang vet de som varit i samma parti som honom, men denna gång tycks det ha slagit över fullständigt för honom. Att Niklas Svensson låter sig bli en megafon för en sådan personlig vendetta säger kanske lite om hur seriöst han tar sin roll som journalist.

EDIT: Bara någon timma efter att DNA avslöjat Funebos senaste lögn om SD oavan, 16:05, så gav oss Funebo rätt i att han planterar detta trams för att försöka få partiledningen att utesluta sina kritiker kring Stockholm. Som ni ser är Tommy inte speciellt svår att läsa av.

"Bunkern fortsätter att läcka partiskadliga uppgifter till Niklas
Svensson"

8 comments:

Anonymous said...

Funebo utgav sig för att vara från polisen om man ska utgå från vad Svensson skriver om källan. Kanske önskar Funebo att han var polis?

DNA said...

Funebo har inte utgett sig för att vara polis, han påstår att polisen fått denna uppgift. Det är lika felaktigt som Funebos alla andra rykten.

DNA said...

Det är inte bara SD Funebo ger sig på nu när våren har kommit. Detta är taget från Cecila Beckroths blogg. Vi har en gissning vem det är som ligger bakom trakasserierna mot Beckroth och Nilkas Svensson.

"Nu när dataintrångsrättegången är slut så tänker jag avslöja följande. Under Januari fick jag och Niklas Svensson sjuka sms från telefonnummer 070-443 26 03. Niklas fick sms i stil med. Bra anmäl Cecilia osv. och jag fick sms som typ Hur mycket fick du för att k****a Niklas Svensson. Ett annat: Bra att du satte dit Niklas. Ännu ett annat sms löd: Låt bli min man. Allt för att så split och ovänskap mellan oss. När vi försökte ringa nummret så lyftes luren men ingen sa något. Uppenbarligen försökte någon spela Niklas fru gentemot mig och samtidigt få Niklas att anmäla mig. Men personen missade en sak. Vi pratar med varandra."

Anonymous said...

Cecilia Beckroth är ju känd som källa till Niklas Svensson. Samarbetar hon kanske med Funebo?

DNA said...

Nej, då skulle nog inte Funebo vara så fixerad att attackera henne förmodligen.

Anonymous said...

Funebo anklagar nu Cecilia för att stalka Anna Sjödin och hennes man. Har man läst Cecilia Beckroths riktiga blogg så ser man att hon skriver att Anna och hon har ätit på restaurang, mao Funebo fortsätter förtala Cecilia. När Cecilia sedan skrev om dom olustiga sms så svarar Funebo med att påstå att hon indidrekt ska ha skickat mail till honom med utpressning betr hans personuppgifter. Nu visar det sig att det inte var hon utan någon annan. Men inte tar han bort sina anklagelser mot henne utan låter dom stå kvar. Någon borde anmäla Tommy Funebo för föral, trakasserier mm.

Anonymous said...

"Hur kommer detta att tas emot av SD:s egen norrbottniske zigenarhövding, Jorma Lindgren? Kanhända han byter parti till ND...
Etiketter: sd-bloggare


postat av Tommy Funebo vid 23:35 "
Slut på citat.

Detta skriver Funebo på sin hemsida, Nån borde anmäla honom eftersom han användef ordet zigenarehövding vilket är kränkande och borde vara åtalbart eftersom han pekar ut en person. Om han skrev rom är det kanske ok men inte zigenare. Kanske det är en HMT sak?

DNA said...

Att Funebo är rasistisk i sina tankegångar kommer inte som någon ny sakupplysning till de som känner toill honom.

Han är också för parti- och religionsförbud i Sverige, vilket vi kommer att återkomma till.